Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2007

Μωρία η ...Εδώδιμος!



Κάτι πρέπει να συμβαίνει σε αυτην την χώρα τελικά ,κάτι σαν γονιδιακή μετάλλαξη που έλαβε χώρα ξαφνικά ,ίσως τα μεταλαγμένα που τρώμε σωρηδών ,ίσως το τσέρνομπιλ ή ακόμα μπορεί να ευθύνονται οι ηλιακές εκλάμψεις ,άσε που υποπτεύομαι και τον ερμή που είναι ανάδρομος!
Δεν εξηγείται αλλιώς ,μετά τον Λιάκουρα τον επιφανή με τα μπαζοπακέτα του ,τον Χαρδαβέλα τον διαφωτιστή με τις παπαριές του ,τώρα έχουμε και την Δρούζα-χαβούζα την νεόκοπο με το ...ούτε και αυτή δεν ξέρει τι!

Είπα και εγώ προχθές να δώ λίγο νετ -το συνηθίζω τελευταία- και έπεσα πάνω στην Δρούζα-χαβούζα με τον πηχαίο τίτλο ,"Πως να ξεχωρίσετε αν κάποιος είναι εξωγήινος"!
Η αλήθεια είναι πως μέχρι τότε δεν γνώριζα πως να τους ξεχωρίζω και έτσι κάθησα να μάθω.

Τα εχέγγεια ,λοιπόν ,που χρειάζεται κανείς ώστε να καθίστατο ως αξιοπρεπείς εξωγήινος είναι να είναι μοναχικός ,να μην κάνει παιδιά ,να είναι ευφυής καθώς και κάτι άλλα περίεργα που δεν θυμάμαι ,α! και να έχει μπλέ αύρα!

Εκτός από την Δρούζα-χαβούζα ,που λέτε ,παρήστατο και δύο καθως πρέπει κύριοι ,οι οποίοι μάλλον κατείχαν την γνώση που δεν κατείχα εγώ δηλαδή το πως να ξεχωρίζεις έναν εξωγήινο.

Το ερώτημα που θέτω εγώ ,πρωτίστως στον εαυτό μου ,είναι αν γνωρίζουν όλοι αυτοί πόσο ηλίθιοι είναι ,και αν καταλαβαίνουν πως εκτός από τα βούρλα στα οποία απευθύνονται ,τους ακούν και νοήμονες άνθρωποι ,όχι τους malacus habilis αλλά τους homo sapiens εννοώ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύστοχος τίτλος για τα φαιδρά που συμβαίνουν τελευταία..Οχι μόνο στην ΤΒ αλλά και στο δίκτυο όλου οι αρλουμποφορείς αναθάρυσσαν με τις συχνές εμφανίσεις μάγων, χαρτορικτών, αστρολόγων και εσχάτως και ΟΥΦΟ!

reginarosasamat είπε...

Το είδα και εγώ. Τι ήταν αυτό;; !!

pølsemannen είπε...

Δυστυχώς αγαπητέ συιστοσανιδούχε στην μαινόμενη θάλασσα του διεθνούς αποχετευτικού διαδικτύου η Άννα Δρούζα έπεσε θύμα συνομωσίας!

Δυστυχώς οι δύο καλεσμένοι της ήταν εξωγήινοι πράκτορες του διαγαλαξιακού "πάμε στοίχημα διαστημόσφαιρο" που ήθελαν να παραπλανήσουν τον πτωχόν πλην τίμιον λαουντζίκον. Τα χαρακτηριστικά ενός εξωγήινου κατάσκοπου είναι ακριβώς τα αντίθετα!

Ο εξωγήινος πράκτωρ είναι κοινωνικός, πολύτεκνος, μπουμπούνας και έχει αύρα χρώματος πορτοκαλί! Χριστιανοί γρηγορείτε! Η ανθρωπότης απειλείται υπό των αλλοφύλων!

Τις ανωτέρω έγκυρες πληροφορίες μου τις έδωσε ο παρακάτω κυβερνητικός εκπρόσωψ