Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2009

Ένας Εισαγγελέας Για Τον Τριανταφυλόπουλο...!!!


Μόλις ,παρακολούθησα την ζούγκλα του Τριανταφυλόπουλου ,την οποία πάντα βλέπω διότι (και επειδή αμαρτία εξομολογημένη αμαρτία ουκ έστι) μου αρέσει ,ενίοτε μάλιστα συμφωνώ σε πολλά από αυτά που αραδιάζει στην εκπομπή του.

Πλήν όμως φίλτατε "Μάκη" κάποιες φορές συμπεριφέρεσαι ώς δημιο-γράφος (φιλαλήθειος έκφραση) και μου δημιουργείς μια ακόρεστη δίψα να ποστάρω! (όσο και να γκρινιάζει η Ροδιά οτι σου δίνω αξία!).
Ο λόγος που γράφω είναι η ακόλουθη φράση που ειπώθηκε από το στόμα σου:
"...έχω πολλά άπλητα για ΟΛΟΥΣ τους αρχηγούς κομμάτων ,τόσα που θα γίνει πανηγύρι..."
Τι λές ωρέ παληκάρι! Τι λές ωρέ Σουλιώτη!Και γιατί κανείς εισαγγελέας δεν επεμβαίνει;
Κύριε εισαγγελέα εσύ που ευαισθητοποιήθηκες στην περίπτωση του Βασάρα που δεν σφύριξε ένα φάουλ ,που εβρίσκεσαι τώρα ωρέ έλληνα;

Εγώ που πληρώνω φόρους ,που πληρώνω ,ικα ,δεη ,ερτ ,μπόνους κυβερνητικών και 300 μισθούς ,(και καλά κάνω δηλαδή) ,απαιτώ να μάθω τα άπλητα αυτών που με ορίζουν και με κουμαντάρουν ,αλλιώς είναι ψεύδη ,αυτός που τα εξαπολύει είναι επικίνδυνος συκοφάντης και αν δεν τα αποδείξει να λάβει τα δέοντα!
Ευχαριστώ για την κατανόηση!

1 σχόλιο:

Spyros Vlahos είπε...

Θυμάσαι που στην Κέρκυρα είχαν γίνει τα εξής σκάνδαλα
(α) η ροζ βίλα με τη λάμπα
(β) η υποθήκευση του σκηνώματος του Άη-Σπυρίδωνα

Και στα δύο εθεάθη ο Μάκης στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, να φεύγει έχοντας πάρει την ανάλογη μίζα.
Τι τα ψάχνεις; Όλοι οι Μάκηδες έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα σε επίπεδο τρισεγγόνων με εκβιασμούς. Εμείς τι κάνουμε που ούτε το ... κουφάρι μας δεν μπορούμε να στηρίξουμε οικονομικά.